Financial Planning

Al uw financiele zaken onder 1 dak

Vermogensbeheer

Grip en controle op uw financiële toekomst

Fiscaal advies

Zowel persoonlijk als zakelijk
Home 5 Dienstverlening 5 Fiscaal advies

Fiscaal advies

 

Fiscaal advies betekent voor ons het meedenken met u over belastingtechnische zaken. En aangezien de belastingdienst betrokken is bij heel veel zaken, is de dienstverlening erg breed. Van een simpel verzoek tot wijziging van een voorlopige aangifte, tot een complexe constructie om vermogen over te hevelen van ouder naar kind.

Ondernemers

Onze financieel planners leggen de focus op de privé fiscale zaken, ondernemersvraagstukken worden door ons uitgewerkt in samenwerking met aan aantal accountants. Vraag uw financieel planner welke samenwerking voor u het best zou passen, en welk prijskaartje daaraan hangt. Door onze collectiviteitsafspraken kunt u genieten van lage tarieven en persoonlijke service. Zo kunt u bij ons de aangifte voor uw personal holding ten behoeve van VPB, BTW en IB inclusief enkele overige servicecomponenten krijgen voor € 150,- per maand. (exclusief BTW)

Particulieren

Wij verzorgen voor onze cliënten de privé aangifte voor de inkomstenbelasting. Dat wordt altijd gedaan door onze financieel planners of coaches, die niet alleen gegevens invoeren en op verzenden drukken, maar ook beoordelen of er wel optimaal van fiscale voordelen gebruik gemaakt wordt. Tevens controleert de financieel planner of coach of alle gegevens in lijn zijn met eerder uitgewerkte planningen. Hierdoor profiteert u als klant van een extra bewaakmoment in uw financiële planning. Deze dienstverlening bieden wij aan voor € 15,- per maand. (inclusief BTW)