Financial Planning

Al uw financiele zaken onder 1 dak

Vermogensbeheer

Grip en controle op uw financiële toekomst

Fiscaal advies

Zowel persoonlijk als zakelijk
Home 5 Dienstverlening 5 Inkoop financiële producten

Inkoop financiële producten

 

U wilt graag een hypotheek met de laagste maandlasten of juist een hypotheek die u de meeste zekerheid biedt. Pensioenopbouw waar over nagedacht is, een polis die echt uitkeert als het nodig is en een vermogensopbouw met stevige fundamenten.

Verschillende soorten producten

Voor financieringen werken wij samen met praktisch alle hypotheekverstrekkers, wij gebruiken hun “keuken” om voor u de best passende hypotheek voor te bereiden. Het enige wat de bank hoeft te doen, is het geld aan u over te maken nadat wij met u een keuze hebben gemaakt. En dat doen we ook voor pensioenen, voor (levens)verzekeringen, voor vermogensopbouw en voor overige financiële producten. U hoeft zelf dus niet langs verschillende maatschappijen, hoeft geen bandjes te beluisteren en u hoeft niet zelf van alles in te vullen. U krijgt uw persoonlijke financiële planner of coach,  samen maakt u keuzes waarbij u de organisatie helemaal uit handen kunt geven.

Laagste rente

Omdat wij werken met praktisch alle banken, kennen we de rente en de voorwaarden beter dan wie dan ook. En doordat we onze klanten goed (leren) kennen, weten we wat echt bij hen past. Het resultaat is dat we gericht kunnen zoeken naar de best passende oplossing en daarmee altijd de laagste rente uit de markt kunnen halen.

Flexibel

Door onze onafhankelijke werkwijze zijn we in staat snel mee te bewegen met veranderingen in de financiële markt. We zijn op geen enkele wijze gebonden aan bepaalde banken of verzekeraars, dus als voorwaarden of rentestanden wijzigen kunnen we uitwijken naar andere aanbieders.

Transparantie

We hechten veel waarde aan transparantie, we zullen u altijd duidelijk geven over onze werkwijze en over de voorwaarden van de producten. U kunt ook volkomen transparant zijn, want ook als het u financieel even niet zo goed gaat blijven wij u begeleiden en staan we aan uw kant. We kunnen u altijd helpen met oplossingen die vaak creatiever zijn dan u bijvoorbeeld van een bank of accountant kan verwachten.

Lange termijn relatie

Wij hebben met onze klanten voor langere termijn. Dat zorgt voor lage advieskosten voor u en een prettige samenwerking voor ons. Omdat we onze relaties goed kennen, kunnen we snel advies uitbrengen dat past. Door periodieke update gesprekken weten we wat er bij onze relaties speelt en welke producten daarbij passen. Tijdens deze gesprekken wordt er onderzocht of er betere producten zijn in de markt die de lasten verlagen of beter passen qua voorwaarden. Zo blijven onze relaties steeds in het bezit van een optimale financiële planning.

Deskundigheid

Onze coaches zijn allemaal in het bezit van de juiste diploma’s, en zijn voortdurend hun kennis aan het uitbreiden door het volgen van studies, opleidingen en het afleggen van examens. De meeste van de coaches zijn aangesloten bij de federatie van Financieel Planners, een keurmerk welke kwaliteit, integriteit en objectiviteit.

Basis Financieel Plan en best passende hypotheek voor € 2.750

Wij zijn erg sterk in het inkopen van hypotheken. Wij doen dit dagelijks en werken op efficiënte wijze naar de best passende oplossingen. Momenteel kunnen wij voor een bedrag van € 2.750,- een basis financieel plan voor u opstellen, en de best passende hypotheek voor u inkopen. Deze kosten zijn vrij van BTW en u kunt ze geheel of gedeeltelijk aftrekken van uw belastbare inkomen. Deze investering verdient zich altijd terug, onze onafhankelijk financieel planners en coaches weten altijd besparingen te vinden!

Wij kunnen u ondersteunen bij financiële producten voor:


  • inkomensontwikkeling
  • vermogensontwikkeling
  • pensioen
  • verzekeringsoplossingen
  • hypotheekconstructies
  • productanalyses