Financial Planning

Al uw financiele zaken onder 1 dak

Vermogensbeheer

Grip en controle op uw financiële toekomst

Fiscaal advies

Zowel persoonlijk als zakelijk
Home 5 Dienstverlening 5 Wat houdt financial planning & coaching bij Den Dulk & Partners in

Wat houdt financial planning & coaching bij Den Dulk & Partners in?

 

Ons financieel plan start met het luisteren naar uw verhaal, we maken een inventarisatie van uw huidige financiele situatie gevolgd door een analyse van uw inkomens- en vermogensontwikkeling. We sluiten af met een advies over hoe uw situatie geoptimaliseerd kan worden.

Mogelijke hoofdstukken uit uw financiële levensverhaal, zoals stoppen met werken, sparen en beleggen, levensverzekeringen, hypotheken, overlijden, arbeidsongeschiktheid, eigen woning en pensioenen, worden in het Financieel Plan op elkaar afgestemd. Als onderdeel van het financieel plan kunnen wij voor de inkoop van financiële producten verzorgen, u van fiscaal advies voorzien, zowel persoonlijk als zakelijk, en uw vermogen beheren.

Oude levensverzekering?

Check nu hoeveel er van je premie af kan!

De slimste start voor starters op de woningmarkt

De Slimste Start is een initiatief dat starters begeleidt op de woningmarkt. We luisteren naar de beweegredenen van de starter, houden rekening met het toekomst perspectief, eventuele schenkingen en brengen de risico’s en fiscale mogelijkheden in kaart. Als starter komt u bij ons in aanmerking voor een interessant pakket waarbij begeleiding, advies en bemiddeling door u voor een scherpe prijs ingekocht kan worden.