Wouter den Dulk

Wouter den Dulk

Oprichter / Financieel Coach

 

Wouter begon zijn loopbaan in de IT als people manager, tot hij zijn eigen financiën op de rit wilde zetten. Hij kwam in contact met een kantoor dat actief was op het gebied van financiële planning. Dit sprak hem zeer aan. In 2001 werd voor hem een opleidingstraject uitgezet en maakte hij de stap van de IT naar de financiën. Het persoonlijk contact en het meedenken en adviseren over de invulling van wensen en doelstellingen beviel hem goed. In 2006 begon hij Den Dulk & Partners, om zich nog meer te kunnen richten op de persoonlijke aanpak, en als financiële coach op te treden voor zijn cliënten. Er zit voor hem veel uitdaging in het vinden van creatieve oplossingen en het adviseren van mensen omtrent financiële vraagstukken. Naast zijn werkzaamheden gaat ook veel van zijn aandacht naar zijn gezin, reizen, filosofie, spiritualiteit en verschillende sporten.

035-5433511
wouter@dendulkenpartners.nl

Ronald van Delen

Ronald van Delen

Financieel Planner

 

Ronald is al meer dan 18 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, en sinds 2008 is hij gecertificeerd Financieel Planner, een titel die zich onderscheidt door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. In zijn dagelijks werk als Financieel Planner haalt hij zijn energie uit de interactie met zijn cliënten. Hij deelt namelijk graag zijn kennis en visie, en is zeer geïnteresseerd naar wat zijn cliënten beweegt. Hij maakt makkelijk contact en gaat graag op zoek naar de wederzijdse klik. Hij staat bij ons en zijn cliënten bekend om zijn doorzettingsvermogen en positieve doch realistische blik.
In zijn vrije tijd reist hij erg graag en zoekt hij de natuur op, weer of geen weer.

035-5433511
ronald@dendulkenpartners.nl

Christa Key,

Christa Key,

Belastingaangiftemedewerker

 

Christa houdt vooral van puzzelen, en in haar werk is daar uitdaging genoeg in te vinden. Ze is erg vaardig in het uitzoeken van voorwaarden in contracten, en houdt ervan om daar anderen goed mee te helpen. Met ervaring in mediation bij echtscheidingen en in financiën, heeft ze hier een mooie plek gevonden.
Naast het puzzelen houdt ze ook erg van koken en van museumbezoek.

035-5433511
info@dendulkenpartners.nl

Fleur den Dulk

Fleur den Dulk

Financieel Coach

 

Fleur werkt sinds 2009 bij Den Dulk & Partners als financieel coach. Ze werkt vanuit Haarlem en bedient klanten in Noord Holland. Haar expertise ligt vooral bij de financiële aspecten van de eigen woning, en alles wat daar bij hoort. Door haar juridische achtergrond is zij heel goed in staat de juiste fiscale regels toe te passen en advies en inzicht te geven over consequenties van uw mogelijke keuze. Fleur is een erg sociaal persoon, die ook in haar professie altijd erg betrokken is bij haar relaties.

035-5433511
fleur@dendulkenpartners.nl

Daan Holterman

Daan Holterman

Financieel planner

 

Daan doet niets liever dan snel oplossingen genereren voor zijn klanten. Hij analyseert erg vlot en kent de wegen bij zowel de banken en verzekeraars als bij de fiscus om tot zijn adviezen te komen. Hij is erg realistisch en draait niet om de hete brij heen, werkt efficiënt en maakt uw tijd met hem tot een investering waar u veel vruchten van kan plukken.

In zijn vrije tijd is Daan met zijn kinderen te vinden, traint hij voor de marathon en speelt badminton om fit te blijven.

035-5433511
daan@dendulkenpartners.nl

Sjaron Hop

Sjaron Hop

Adviseur Schadeverzekeringen

 

Sjaron is één en al luisterend oor, pas als ze helemaal weet wat uw wensen zijn gaat ze voor u aan de slag en legt ze u uit wat de mogelijkheden zijn. Altijd sympathiek en meedenkend. Wel zo prettig als het gaat om de bescherming van uw dierbare spullen. Haar offertes zijn altijd op maat, kosten bewust en met voorwaarden die echt voor u werken. Ze onderhoudt goede contacten met de verzekeraars waardoor onze relaties vaak een streepje voor hebben bij de afhandeling van schades.

Als moeder van een nog kleine jongen besteedt ze veel vrije tijd aan zijn opvoeding, leest ze graag en plant ze graag leuke uitstapjes met het gezin.

035-5433511
sjaron@dendulkenpartners.nl

Annemieke Lenskens

Annemieke Lenskens

Manager Back Office

 

Annemieke ondersteunt overal waar ze kan, dat komt bij haar van nature. Ze is erg praktisch ingesteld en zorgt er voor dat onze relaties snel geholpen worden bij banken en verzekeraars. Ze heeft ruime ervaring bij verschillende banken, dus kent de financiële wereld uitermate goed.
In haar vrije tijd is ze met haar man veel te vinden bij haar zoons op het honkbalveld, of rijdt ze een toertje met haar motor.

035-5433511
info@dendulkenpartners.nl

Jenneke

Jenneke

Administratie

 

Jenneke is het luisterend oor voor haar collega's, klanten en sociale omgeving. Ze is altijd creatief met oplossingen en je hoort haar nooit klagen.. Ze zorgt bij Den Dulk & Partners voor een ordelijke administratie, waardoor we snel inzicht hebben in onze koers als bedrijf zijnde en onze relaties ook op dat vlak duidelijk kunnen bieden.
In haar vrije tijd is ze vrijwel altijd op de sociale tour, mijmert ze heerlijk in gedachten en praat met de egel en de musjes in haar achtertuin.

035-5433511
info@dendulkenpartners.nl