Team

Wouter den Dulk

Wouter den Dulk

Functie: Oprichter / Financieel Coach

Wouter begon zijn loopbaan in de IT als people manager, tot hij zijn eigen financiën op de rit wilde zetten. Hij kwam in contact met een kantoor dat actief was op het gebied van financiële planning. Dit sprak hem zeer aan. In 2001 werd voor hem een opleidingstraject uitgezet en maakte hij de stap van de IT naar de financiën. Het persoonlijk contact en het meedenken en adviseren over de invulling van wensen en doelstellingen beviel hem goed. In 2006 begon hij Den Dulk & Partners, om zich nog meer te kunnen richten op de persoonlijke aanpak, en als financiële coach op te treden voor zijn cliënten. Er zit voor hem veel uitdaging in het vinden van creatieve oplossingen en het adviseren van mensen omtrent financiële vraagstukken. Naast zijn werkzaamheden gaat ook veel van zijn aandacht naar zijn gezin, reizen, filosofie, spiritualiteit en verschillende sporten.

Fleur den Dulk

Fleur den Dulk

Functie: Financieel Coach

Fleur werkt sinds 2009 bij Den Dulk en Partners als financieel coach. Ze werkt vanuit Haarlem en bedient klanten in Noord Holland. Haar expertise ligt vooral bij de financiële aspecten van de eigen woning, en alles wat daar bij hoort. Door haar juridische achtergrond is zij heel goed in staat de juiste fiscale regels toe te passen en advies en inzicht te geven over consequenties van uw mogelijke keuze. Fleur is een erg sociaal persoon, die ook in haar professie altijd erg betrokken is bij haar relaties. En nee, ze is niet de vrouw van, maar de zus van Wouter;-)
Sandra van As

Sandra van As

Functie: Financieel Coach

Sandra is haar carrière in 1991 begonnen bij de SNS Bank. Daar heeft zij 9 jaar gewerkt en als Adviseur Particuliere Relaties de nodige ervaring opgedaan. Daarna heeft zij als hypotheekadviseur gewerkt bij Geytenbeek Clear Benefits in Baarn. In 2005 heeft zij de overstap gemaakt naar Independer.nl. Na daar 6 jaar met veel plezier in het Hypotheek Service Team gewerkt te hebben, is zij sinds juli 2011 werkzaam bij Den Dulk & Partners als Productadviseur. Zij vergelijkt verschillende aanbieders en producten om een passende invulling te geven aan het advies van de Financieel Planner. Zij weet risico’s goed in te schatten en is betrokken bij de afhandeling van schadegevallen. Zij neemt uw zorgen graag uit handen.
Met haar gezin gaat ze graag op pad, en als ze een moment van rust heeft leest ze graag een goed boek.
Ronald van Delen

Ronald van Delen

Functie: Financieel Planner

Ronald is al meer dan 18 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, en sinds 2008 is hij gecertificeerd Financieel Planner, een titel die zich onderscheidt door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. In zijn dagelijks werk als Financieel Planner haalt hij zijn energie uit de interactie met zijn cliënten. Hij deelt namelijk graag zijn kennis en visie, en is zeer geïnteresseerd naar wat zijn cliënten beweegt. Hij maakt makkelijk contact en gaat graag op zoek naar de wederzijdse klik. Hij staat bij ons en zijn cliënten bekend om zijn doorzettingsvermogen en positieve doch realistische blik.

In zijn vrije tijd reist hij erg graag en zoekt hij de natuur op, weer of geen weer.

Ana Radja

Ana Radja

Functie: Backoffice medewerker

Ana is erg analytisch en heeft gevoel voor cijfers. Ze heeft een dienstverlenende instelling en werkt graag naar een resultaat toe. Ze heeft haar studie Accountancy bijna afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. Werkervaring heeft ze opgedaan bij het Ministerie van Justitie, Baker Tilly Berk en bij NoviaFacts in Almere.
Rene Witjes

Rene Witjes

Functie: Adviseur eigen woning en verzekeringen

Rene is sinds 1 december 2018 onze nieuwste collega. Hij is met zijn brede ervaring in advisering voor hypotheken en verzekeringen een welkome versterking van ons team.