Den Dulk & Partners werkt samen met vele verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, notarissen en makelaars. Dit netwerk vormt samen met de klanten de basis van waaruit wij werken. Onderstaande bedrijven staan voor goede dienstverlening, dat weten wij uit ruime ervaring!

Institutioneel vermogensbeheer betekent uw eigen maatwerk portefeuille tegen lage tarieven. Vanuit een behoudende gedachte behaalt OHV bovengemiddelde rendementen ten opzichte van het risico in uw portefeuille.

Door de eigen handelsdesk zijn de portefeuille managers in staat om direct in te spelen op actuele markt ontwikkelingen. Door toegang tot de primaire markt worden kansen benut bij uitgifte van nieuwe obligaties.

Staalbankiers is een betrokken private bank, die is opgericht in 1916. We zijn 100% dochter van Achmea. Onze kernactiviteit is het ondersteunen van onze cliënten bij het vaststellen van hun financiële doelstellingen.

U wilt het geruststellende gevoel hebben dat u uw financiële zaken goed op orde heeft. Uw vermogen wordt op een passende manier belegd, rekening houdend met uw fiscale positie. Er wordt geanticipeerd op het overdragen van uw vermogen naar de volgende generatie. Kortom, u voelt zich comfortabel bij uw private bank. Dat is het gevoel dat Staalbankiers haar cliënten geeft. Onze bankiers helpen u graag met een complete inventarisatie van uw persoonlijke financiële huishouding om u van een objectief, passend advies te voorzien.

Staalbankiers streeft naar lange termijn relaties met haar cliënten. En zo’n relatie komt alleen tot stand als sprake is van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen dat voortkomt uit integriteit, deskundigheid en betrokkenheid.

Naast vermogensbeheer in de breedste zin van het woord, bieden wij ook de gebruikelijke bancaire diensten.

Het online verlenen van corporate services staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Trendsetter FIRM24 biedt via haar professionele online platform corporate services aan tegen exclusieve vaste prijzen. FIRM24 werkt met vaste dienstverlenende partners, die allen tot de Nederlandse top 10 in hun marktsegment behoren.
Index Capital is een onafhankelijke vermogensbeheerder met gezamenlijk bijna 100 jaar ervaring op het gebied van beleggen en vermogensbegeleiding. Wij richten ons specifiek op vermogensmanagement voor vermogende particulieren, families, directeur-groot- aandeelhouders, stichtingen en instellingen. Met een service en dienstverlening zoals u die waarschijnlijk allang niet meer bent gewend bij uw private bank of vermogensbeheerder.
Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige schadeverzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair. In de afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een maatschappij die op alle fronten kwaliteit levert.
Mediators Collectief begeleidt bij arbeidsconflicten, ontslagzaken, echtscheidingen, conflictgerelateerd ziekteverzuim, zakelijke geschillen, fusie en overname en biedt handelsbemiddeling in heel Nederland en in overleg daarbuiten.
Betrouwbare, heldere dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Vlotte communicatie met een vast aanspreekpunt. All-in tarieven snel per mail in een duidelijke offerte.
Fintessa is een onafhankelijke en zelfstandige vermogensbeheerder uit Baarn. Wij geloven in maatwerk voor onze cliënten. Ieder vermogen is uniek, bijna persoonlijk. Wij besteden daarom veel tijd aan de kennismaking met u en uw vermogenssituatie. Dat is ons vertrekpunt om te werken aan behoud dan wel groei van uw vermogen. Precies zoals u dat wilt.
De Gouden Makelaar heeft huizen op toplocaties in het Gooi. Makelaar Marjolein Speksnijder is uw aanspreekpunt en ruim tien jaar werkzaam in het Gooi. Zij kent de Gooische woningen, wacht niet af en maar gaat proactief voor u aan het werk.
Koudijs Makelaardij, al sinds 1932 een vertrouwd kantoor met 5 medewerkers die u dagelijks graag van dienst zijn om voor u de juiste woning te kopen of uw woning te verkopen. Gevestigd in Bussum.
Onze makelaars hebben een jarenlange ervaring in de makelaardij in het algemeen en kennis van de regionale marktsituatie in het bijzonder. Met 2 vestigingen zijn we zowel thuis in Gouda als in Reeuwijk en wijde omgeving.
Schalk Makelaardij b.v. is gevestigd in Rijsbergen. Wij zijn een actief en deskundig makelaarskantoor gespecialiseerd in de bedrijfsmakelaardij, agrarische makelaardij, landelijk wonen en woningmakelaardij. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening. U kunt bij ons onder andere terecht voor aan- en verkoopbemiddeling, huur- en verhuurbemiddeling en taxaties & advies in vele vormen.
Marcel Dassen Makelaars is actief in de regio Tilburg/Goirle en onderscheidt zich door in ontwikkelingen vooruit te lopen op de traditionele makelaardij. Servicegerichtheid, persoonlijke aandacht, professionaliteit en vertrouwelijkheid staan centraal. Met als resultaat een hoge klanttevredenheid.
Makelaarskantoor Barnsteen, actief in de regio Haarlem e.o. onderscheidt zich door werkelijk alles eruit te halen voor de klant. Servicegerichtheid, professionaliteit en vertrouwelijkheid staan centraal. Met als resultaat een hoge klant tevredenheid. Bekijk onze referenties op de website.
Traditioneel in goede service, up-to-date in ondernemerschap en creativiteit. Gevestigd in Amsterdam.