De Charity Hypotheek is een unieke hypotheek. Door de samenwerking met banken en verzekeraars kunnen wij een korting creëren bij het afsluiten van een Charity Hypotheek. Dezelfde voorwaarden en voordelen van een “gewone” hypotheek, maar dan met een ideëel tintje én een korting voor u! En deze gift is vervolgens in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Een Hypotheek afsluiten en hiermee ook meteen het goede doel helpen? Dat is nu mogelijk met de nieuwe hypotheek vorm, de Charity Hypotheek. Wouter den Dulk heeft zijn gevoel iets te willen doen voor de minder bedeelden niet van een vreemde.

Zijn vader, Marius den Dulk richtte in 1998 de stichting Wings of Support op. Een stichting van vliegend personeel (KLM en Martinair) die kinderen in ontwikkelingslanden helpt aan onderwijs, onderdak en medische hulp. Wouter den Dulk kwam op het idee van de Charity Hypotheek tijdens zijn vrijwilligerswerk voor Wings Of Support.

“Den Dulk en Partners kan door haar samenwerking met banken en verzekeraars een korting creëren bij het afsluiten van een Charity Hypotheek. Deze instellingen zijn hiertoe bereid vanwege het maatschappelijk verantwoorde karakter ” zo zegt Wouter. De cliënten kunnen dit bedrag vervolgens doneren aan een goed doel naar keuze. Deze gift is vervolgens in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Een unieke formule waar iedereen dus beter van wordt.

Als eerste goede doel is voor Wings of Support gekozen. Wouter den Dulk streeft ernaar zo veel mogelijk keuzes aan te kunnen bieden in de toekomst voor zijn cliënten. Op de vraag hoe hij het zal vinden als andere hypotheekadviseurs zijn idee over zullen nemen antwoord hij: “Graag zelfs, hoe meer hoe beter. Dat is toch geweldig als er op die manier meer gedoneerd wordt aan goede doelen!”.