Een financial coach helpt, ondersteunt en overziet uw gehele financiële situatie. Om uw financiële situatie duidelijk, helder en begrijpelijk in kaart te brengen werkt Den Dulk & Partners met het Financieel Plan.

stappenplanOns financieel plan start met het luisteren naar uw verhaal, we maken een inventarisatie van uw huidige financiele situatie gevolgd door een analyse van uw inkomens- en vermogensontwikkeling. We sluiten af met een advies over hoe uw situatie geoptimaliseerd kan worden.

Mogelijke hoofdstukken uit uw financiële levensverhaal, zoals stoppen met werken, sparen en beleggen, levensverzekeringen, hypotheken, overlijden, arbeidsongeschiktheid, eigen woning en pensioenen, worden in het Financieel Plan op elkaar afgestemd. Als onderdeel van het financieel plan kunnen wij voor de inkoop van financiële producten verzorgen, u van fiscaal advies voorzien, zowel persoonlijk als zakelijk, en uw vermogen beheren.

Federatie Financieel Planners
Onze financieel planners zijn gecertificeerd en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP). Een gecertificeerd financieel planner voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Deze eisen hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid.